Alexis Lundh.jpg

Alexis Lundh

Alexis er ansatt i Tro & Medier som leder av HeltFri.net som dreier seg om bevisst mediebruk, og spesielt om pornografi. Han har lang erfaring i å jobbe med barn og unge fra det offentlige, kirke og organisasjon. Alexis er kjent som en god formidler om viktige temaer.

anne mari.jpg

Anne Mari Vadset

Anne Mari Vadset jobber som lærer på Bibelskolen i Grimstad. Hun er en mye brukt taler på stevner og konferanser og har et hjerte for å formidle evangeliet om Jesus.

 

 
ane solfrid.jpg

Anne Solfrid Brennhovd

Anne Solfrid arbeider i Damaris Norge som foredragsholder og redaktør for nettsiden SnakkOmTro.no. Hun er spesielt opptatt av hvilke verdier og forestillinger som formidles i populærkulturen, - og som påvirker mange mennesker i ulike aldre i dag.

Beth Grove.jpg

Beth Grove

has worked with Muslims and studied Islam for over 20 years. She is the European Director of the Pfander Centre for Apologetics, a Christian research and teaching ministry that equips Christians to confidently engage Muslims https://www.pfander.uk.

 

Bjørn Are Davidsen

Sivilingeniør og innovasjonsleder i Telenor. Har mange interesser, og spesialitet i blant annet spørsmål om vitenskap, kvasivitenskap og historiske myter. Har skrevet flere bøker, blant annet: "Eksisterer Gud?" og "Da jorda ble flat ". http://dekodet.blogspot.no/

Bjørn Hinderaker

Høgskolelektor ved NLA Mediehøgskolen Gimlekollen, teolog og tidligere misjonær og pastor, med interesse for bibelformidling og kristen apologetikk. Aktiv i Damaris Norge med foredrag og nettressurser. www.damaris.no

 
cato.jpg

Cato Gulaker

Har bakgrunn fra Misjonssambandet, men utdannelse fra Ansgarskolen og VID (tidl. Misjonshøgskolen). Underviser til vanlig i Bibelrelaterte fag ved Ansgar Teologiske Høgskole. Jobber for tiden med en PhD ved Det Teologiske Menighetsfakultetet om Satans narrative funksjon i Johannes Åpenbaring.

daniel helland.jpg

Daniel Helland

Daniel skriver master i filosofi med særskilt fokus på feministisk teori, etikk og kontinentalfilosofi, og er hjelpelærer i filosofi. Interessert i eksistensielle spørsmål og livssynsproblematikk.

 

Daniel Joachim Kleiven

Siviløkonom, filosofistudent og podcaster. Arbeider som kommunikasjonsleder i Laget.

Blogg: www.danieljoachim.org

eivind svenningsen.jpg

Eivind Svenningsen

Eivind har studert ved Fjellhaug Internasjonale Høgskole og har bodd i Oslo de siste 7 årene. Har ellers vært engasjert i leirarbeid gjennom flere år, særlig i Nord-Norge.

 
Finn Olav Jossang.jpg

Finn Olav Jøssang

Arbeider som Bibelinspirator i Bibelleseringen, har tidligere arbeidet i NKSS og Damaris Norge, og har studert kommunikasjon og medier ved NLA Mediehøgskolen og Høgskolen in Oslo og Akershus. http://www.bibelleseringen.no/connect

geir otto.jpg

Geir Otto Holmås

Geir Otto arbeider i dag dels som førsteamanuensis og praksisleder ved NLA Høgskolen Staffeldtsgate, dels freelance innenfor retreatledelse, veiledning og formidling. Han har gjennom flere år vært aktiv i den karismatiske bevegelsen og i retreatbevegelsen, og har bl.a. sittet i lederskapet for Oase.

 
ingvild.jpg

Ingvild Thu Kro

Ingvild er høgskolelektor ved NLA Mediehøgskolen Gimlekollen og redaktør for nettsiden Damaris Skole Vgs. Hun er opptatt av ungdommens livssynsdanning relatert både til populærkultur og livssynsmangfold, og av å formidle kristen tro som troverdig og relevant i vår tid. Hun har bidratt i boken Barns mediehverdag (Cappelen Damm, 2018).

 

ivar vegge.jpg

Ivar Vegge

Ivar er førsteamanuensis ved Fjellhaug Internasjonale Høgskole og har sin doktorgrad på 2 Korinterbrev. Han har undervist i Korinterbrevene på masternivå både i Norge og i Etiopia.

 
jensbruun.jpg

Jens Bruun Kofoed

Jens er professor i GT ved Fjellhaug Internasjonale Høgskole i København. Han har GT's historiske troverdighed og skapelsesforståelsen i Bibelen og i oldtidens Midt-Østen som forskningsspesialitet. Han er ulønnet prest i en nyplantet kirke i København og særlig opptatt av at evangeliet gjøres forståelig og omsettes i hverdagsliv.

johnlennox.jpg

John Lennox

John Lennox er matematiker fra University of Oxford og er spesielt kjent for sine debatter med ateister som Richard Dawkins  og Christopher Hitchens. Han underviser ved Oxford Centre for Christian Apologetics, og har skrevet flere bøker, bl.a. «God´s Undertaker: Has Science Buried God?» og «Seven Days that Divide the World», som også gis ut på norsk og lanseres på Veritaskonferansen.

 
jon.jpg

Jon Romuld Håversen

Jon er Lagsarbeider med ansvar for Skepsisuker. Han har studert kommunikasjon og livssyn, og studerer teologi på Ansgar Teologisk Høgskole. Er bidragsyter i boka "Grill en Kristen" og aktiv for Damaris Norge med nettressurser, podkast og foredrag.

 

kalle.jpg

Karl Johan Kjøde

Karl Johan er generalsekretær i NKSS, har Master i apologetikk fra BIOLA, og har vært bibelskolelærer på BiG. 

 

 
kjelltveter.jpg

Kjell Tveter

Kjell Tveter er lege og professor emeritus i urologi fra Universitetet i Oslo. Han har brukt sin pensjonisttid til å studere livets opprinnelse og har skrevet fire bøker, bla «Livets Mysterium» (2014) hvor han argumenterer for intelligente årsaker i naturen.

 

larsivar.jpg

Lars Ivar Bratsberg

Lars Ivar jobber som ungdomsrådgiver i Agder og Telemark Bispedømme og som prest i Justvik Kirke. Har jobbet med ungdomsarbeid i 8 år i Frikirken, Fribu, NMSU og Oddernes Menighet.  Har Master i teologi ved Ansgar Teologiske Høyskole og enkeltemner i kommunikasjon og livssyn ved NLA Mediehøgskolen Gimlekollen.

 

Lars Olav Gjøra

Lars Olav er bibellærer i Salem Trondhiem, og lagsarbeider i NKSS. Mye bra innhold blir spredt via podkasten hans ""Bibelnerden"" som forøvrig er en god besrkivelse av Lars Olav som har to mastere i teologi (en i GT og en i NT) fra MF.

leifegil.jpg

Leif Egil Reve

Leif Egil er tidligere ateist, og nå ungdomsarbeider i Torridal menighet. Han er bidragsyter i boken «Grill en kristen» og har studert kommunikasjon og livssyn. 

https://leifsapologetikk.wordpress.com/

 
marenogandrea.jpg

Maren Skråmestø Andrea Storhaug

Andrea og Maren er studenter i Oslo og jobber i Laget med å starte opp nye skolelag. Andrea studerer kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling og Maren studerer psykologi. De har begge tidligere studert Kommunikasjon og Livssyn på NLA Gimlekollen.

 

 

 

margrunn.jpg

Margunn Serigstad Dahle

Margunn er førstelektor ved NLA Mediehøgskolen Gimlekollen og produksjonsleder i Damaris Norge. Hun er opptatt av ungdommens livssynsdanning relatert både til populærkultur og livssynsmangfold, og av å formidle kristen tro som troverdig og relevant i vår tid. Hun er medforfatter til bok en Manus for livet? Film som verktøy i trosopplæringen (2010) og har bidratt i boken Barns mediehverdag (2018).

 

 

 

 
mm.jpg

Morten Marius Larsen

Morten Marius arbeider med medieproduksjon for Damaris Norge og Filadelfiamenigheten i Kristiansand. Han har bachleor i kommunikasjon og livssyn og studerer master i teologi ved NLA.

martinjakobsen.jpg

Martin Jakobsen

Martin har skrevet masteravhandling om Jesu oppstandelse fra de døde, og holder nå på med doktorgrad om Gud og etikk. Er aktiv i Østsia Frikirke og i NKSS.

 
peterswilliams.jpg

Peter S Williams

Peter S. Williams in an english philosopher teaching at NLA Gimlekollen. His publications include: Understanding Jesus, C.S. Lewis vs. the New Atheists, A Faithful Guide to Philosophy and Getting at Jesus: A Comprehensive Critique of Neo-Atheist Nonsense About the Jesus of History.

 

 

ralphvaags.jpg

Ralph Vaags

"Ralph er førsteamanuensis ved UiA og har undervist i filosofi og logikk i en årrekke. Er interessert i analytisk filosofi. Leder filosofikafeen i Kristiansand og har nettsiden

http://www.kristenfilosofi.no

 
rolfkjøde.jpg

Rolf Kjøde

Rolf er Leder for strategisk utvikling ved NLA Høgskolen, er teolog med missiologi som spesialisering. Han har arbeidet mye med ungdom som bibelskole-lærer, rektor og studentprest; har vært leder i NORME og generalsekretær i Normisjon.

 

Bilde - Eivind.jpg

Steinar Thorvaldsen

Steinar er professor på Universitetet i Tromsø og NLA. Er engasjert av Intelligent Design-teori og aktiv i Origo (http://www.origonorge.no). Han har i mange år vært leder av Tromsø astronomiforening, og har også vært med å formidle viktige astronomiske begivenheter gjennom NRK og TV2.