Arne Helge Teigen

Førsteamanuensis ved Fjellhaug Internasjonale Høgskole med systematisk teologi som spesialfelt. Har vært misjonær i Peru.

Beth Grove.jpg

Beth Grove

has worked with Muslims and studied Islam for over 20 years. She is the European Director of the Pfander Centre for Apologetics, a Christian research and teaching ministry that equips Christians to confidently engage Muslims https://www.pfander.uk.

 

 

Bjørn Are Davidsen

Sivilingeniør og innovasjonsleder i Telenor. Har mange interesser, og spesialitet i blant annet spørsmål om vitenskap, kvasivitenskap og historiske myter. Har skrevet flere bøker, blant annet: "Eksisterer Gud?" og "Da jorda ble flat ". http://dekodet.blogspot.no/

Bjørn Hinderaker

Høgskolelektor ved NLA Mediehøgskolen Gimlekollen, teolog og tidligere misjonær og pastor, med interesse for bibelformidling og kristen apologetikk. Aktiv i Damaris Norge med foredrag og nettressurser. www.damaris.no

 

Bjørn Øyvind Fjeld

Førstelektor ved Ansgar Teologisk Høgskole med fokus på bl.a. praktisk teologi og etikk. Har hatt sentrale lederoppgaver i Misjonsforbundet og på Ansgar T.H.

Finn Olav Jossang.jpg

Finn Olav Jøssang

Arbeider som Bibelinspirator i Bibelleseringen, har tidligere arbeidet i NKSS og Damaris Norge, og har studert kommunikasjon og medier ved NLA Mediehøgskolen og Høgskolen in Oslo og Akershus. http://www.bibelleseringen.no/connect

 

Daniel Joachim Kleiven

Filosofistudent, siviløkonom, seriegründer og tidligere teologistudent. Arbeider som informasjonsansvarlig i Menneskeverd.

Blogg: www.danieljoachim.or

Gunnar Innerdal.jpg

Gunnar Innerdal

Førsteamanuensis ved NLA Høgskolen Bergen, med gresk og systematisk teologi som spesialfelt, men ellers bredt interessefelt. Han nylig vært medredaktør av for boken Gud og språkets grenser. Nettside: http://gunnarinnerdal.no/ 

 
Ingvild-Hellenes.jpg

Ingvild Hellenes

Prosjektkonsulent i NLM Ung, og redaktør for boken «Grill en kristen». Har bachelor i kommunikasjon og livssyn og Master i idehistorie.

 

Jon Romuld Haaversen

er Lagsarbeider med ansvar for Skepsisuker. Han har studert kommunikasjon og livssyn, og studerer teologi på Ansgar Teologisk Høgskole.

 
Andreaasen og Søvik.jpg

Oddvar Søvik og Jostein Andreassen

Oddvar Søvik er tidligere pastor i Frikirken, forfatter og foredragsholder. Jostein Andreasen er lærer, lokalhistoriker og forfatter. Sjekk deres hjemmeside for dette materialet: www.torinokledet.no

Kristin Lie copy.jpg

Kristin Lie

er pastor i ytre Randesund Misjonsmenighet og familieterapeut. Har vært misjonær for Misjonskirken i Colombia, engasjert bl.a. i forebyggende arbeid for barn.

 

Lara Buchanan

Lara er fra Sør-Afrika, og har studert historie, teologi, kristen apologetikk. Hun har undervist på High-school, er nå i lederskap i en studentmenighet i Oxford, og er knyttet til Oxford Centre for Christian Apologetics.
http://www.rzim.eu

Lars Dahle

Førsteamanuensis ved NLA Mediehøgskolen Gimlekollen, og leder av Damaris Norge og av Media Engagement nettverket i Lausanne-bevegelsen. Har bloggen Media Messages Matter på www.larsdahle.no

 

Lars Olav Gjøra

Er lærer ved Gå Ut Senteretog lagsarbeider i NKSS i Trøndelag. I tillegg er han bibellærer i Salem menighet i Trondheim. Selvutnevt bibelnerd.
http://www.bibelnerden.no

Leif Egil Reve

er tidligere ateist, og bidragsyter i boken «Grill en kristen». Han studerer kommunikasjon og livssyn. https://leifsapologetikk.wordpress.com/ 

 
Michael Ots 1.jpg

Margunn S. Dahle

Førstelektor ved NLA Mediehøgskolen Gimlekollen, og leder for studieprogrammet kommunikasjon og livssyn

Michael Ots

Michael er fra England og reiser som evangelist for å nå ut til studenter på universiteter i Europa. Michael brukes også til Skepsis-uker og undervisning i regi av NKSS.
http://www.moetonline.org

 

Olof Edsinger

Forfatter, formilder, lærer, lederutviklingskonsulent for NLM Ung. Overtar høsten 2017 som generalsekretær for Svenske Evangeliska Alliansen.
http://olofedsinger.se

 

 

Ralph Henk Vaags

Førsteamanuensis ved UiA, har undervist i filosofi og logikk i en årrekke. Er interessert i analytisk filosofi. Leder filosofikafeen i Kristiansand og har nettsiden
http://www.kristenfilosofi.no

 

 

 
Møllerbråten 2.jpg

Rebekka Teigland

har tidligere jobbet som trainee i Laget (Rogaland) og studerer fortiden sosialt arbeid i Oslo. Brenner for at mennesker skal finne sin identitet i Jesus slik at de kan leve i frimodig etterfølgelse av Han!

gjermundøystese.jpg

Reidar Salvesen

Er førstemanuensis ved Ansgar Teologiske høgskole, med interesse for bla. vitenskapsfilosofi.

 
sarah foster.jpg

Sarah Foster

Sarah Foster is the senior researcher at the Fixed Point Foundation, an organisation dedicated to defending and proclaiming the gospel in the secular marketplace. With a specific emphasis on Islam, Sarah has lectured at the University of the Gambia and has participated in a number of Christian/Muslim dialogues.
http://fixed-point.org

 

Steinar Thorvaldsen

Steinar Thorvaldsen er professor i informasjonsvitenskap ved Universitetet i Tromsø, og har forskningserfaring innen det nye fagområdet bioinformatikk.

Han har også lang erfaring som forskningsformidler i alle typer media, med faglig spenn fra astronomi til biologi, og har bl.a. skrevet boken Matematisk kulturhistorie.

For tiden er han også en av redaktørene av tidsskriftet Origo – om vitenskap, skapelse og etikk, som utgis i Danmark og Norge.

http://www.origonorge.no/ 

 
Tom Arne .jpg

Tom Arne Møllerbråten


Arbeider på Sagavoll Folkehøgskole i Gvarv, hvor han undervist i kristen tro og tvil, troshistorie, bibelfag og det svært populære valgfaget apologetikk. Er også aktiv i konfirmantarbeid og leirarbeid. Har skrevet boken «Tro under tvil» (Verbum, 2015)
.https://tenktom.wordpress.com/author/tenktom/

Bilde - Eivind.jpg

Eivind Svenningsen

Eivind Svenningsen har Mastergrad i Teologi og Misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole. Han bor nå i Oslo og er ansatt som rekrutteringsmedarbeider ved Fjellhaug Internasjonale Høgskole.